+40 761 086.249 office@riraccesorii.com

Despre noi


Una dintre cele mai apreciate femei de business din Cluj Napoca, Daniela Blidărean, şi-a pus amprenta in mediul de afaceri din zonă, prin tenacitatea cu care şi-a manageriat timp de 22 de ani firmele deţinute în diferite domenii de activitate.

În acest moment conduc RIR Accesorii SRL, o companie din industria fashion & confecţii , dinamică, reprezentanţa din România a firmei italiene Real Stampi SRL cu peste 50 de ani experienţă în producerea nasturilor şi accesoriilor pentru haine, avand colaboratori de marca mondiala din domeniul fashion. Produsele noastre sunt exclusiv italiene, pe baza unor tendinţe trasate de unii dintre cei mai importanţi stilişti ai momentului, cu materiale de cea mai bună calitate.

Real Stampi SRL este şi asociat al firmei din România, o fabrica de renume în Italia, are un unic asociat, domnul Fratus Andrea, un tânăr dinamic şi foarte ambiţios. Împreună
încercăm să aducem şi produse de calitate şi deosebite pe piaţa românească, cu o colaborare între ţările noastre cât mai fructuoasă şi serioasă.

Fabrica Real Stampi produce accesorii de moda (nasturi, catarame, capete de șnur, butoni de cămăși etc) pentru cele mai mari mărci de moda din Italia si din lume. Sunt de asemenea faimoși pentru personalizarea nasturilor și a altor accesorii produse de noi, la cerințele clientului.

Nu în ultimul rând, oferim clienților cataloage cu produse noi, create de un designer deosebit cu care suntem în colaborare, adaptate în fiecare an la moda actuală și la cerințele tot mai exigente ale clienților de elită pe care îi avem.

Pot afirma că fabrica noastră se diferențiază de cei din domeniu prin calitatea deosebită și finisajul accesoriilor produse, unicitatea lor pentru clienții de elită şi personalizarea acestora în funcție de dorință clienților. Fabrica deține de asemenea toate sectoarele de producție existând posibilitatea de la desenul unui accesoriu până la produsul finit în formă finală.

În România am reuşit să avem colaborări în acest moment cu cele mai renumite fabrici producătoare de îmbrăcăminte, fabrici şi producători din toata ţara. Pe viitor ne dorim extinderea portofoliului de clienti in toate zonele tarii si colaborarea cu cat mai multi clienti noi.