+40 761 086.249 office@riraccesorii.com
RIR ACCESORII – înseamnă ROMANIA – ITALIA – REAL STAMPI, unic distribuitor a produselor Real Stampi pe piața românească, o companie din industria fashion&confecții, reprezentantă din România a firmei italiene Real Stampi SRL cu peste 50 de ani experiență în producerea nasturilor şi accesoriilor pentru haine, având colaboratori de marcă mondiala din domeniul fashion.

Produsele noastre sunt exclusiv italiene, pe baza unor tendințe trasate de unii dintre cei mai importanți stiliști ai momentului, cu materiale de cea mai bună calitate.

Fabrica Real Stampi produce accesorii de moda (nasturi, catarame, capete de șnur, butoni de cămăși etc) pentru cele mai mari mărci de moda din Italia si din lume. Sunt de asemenea faimoși pentru personalizarea nasturilor și a altor accesorii produse de noi, la cerințele clientului.

Nu în ultimul rând, oferim clienților cataloage cu produse noi, create de un designer deosebit cu care suntem în colaborare, adaptate în fiecare an la moda actuală și la cerințele tot mai exigente ale clienților de elită pe care îi avem.

Pot afirma că fabrica noastră se diferențiază de cei din domeniu prin calitatea deosebită și finisajul accesoriilor produse, unicitatea lor pentru clienții de elită şi personalizarea acestora în funcție de dorință clienților. Fabrica deține de asemenea toate sectoarele de producție existând posibilitatea de la desenul unui accesoriu până la produsul finit în formă finală.

Avem un număr de 15.000 de produse de baza, care se fac în cel puțin 26 de culori de metal (producem din nikel esenti şi zama) dar și produse care se pot vopsi la cererea clientului. Avem o gama extinsă de culori pastel și transparente din care clientul poate alege ce culoare dorește.

Pentru mai multe detalii despre produsele și serviciile noastre nu ezitați să ne contactați. E simplu să ne găsești… ne face plăcere să vă facem o vizită și să vă prezentăm colecția noastră de accesorii pentru modă. Va așteptam în showroomul nostru din Cluj-Napoca – jud. Cluj pentru a vă prezenta impresionanta colecție de accesorii pentru industria confecțiilor textile.